Spartaan’20 1 – VOB 1 8-1

VOB blameert zich tegen Spartaan 20 en druipt met staart tussen de benen af.

In misschien wel de slechtste wedstrijd van VOB in 5 seizoenen ging VOB hard onderuit tegen Spartaan 20. Spartaan 20 speelde daar in tegen misschien wel haar beste wedstrijd van het seizoen. VOB werd in alle overzichten overklast. Het spel van VOB grossierde juist in persoonlijke fouten.

Gek genoeg was VOB in het begin van de wedstrijd nog wel sterker maar de eerste de beste kans van Spartaan 20 in de 10de minuut was meteen raak. VOB had binnen minuut nog wel de gelijkmaker op de schoen maar inzet trof geen doel. Daarna ging het snel want binnen half uur spelen stond er al 4 – 0 op het scorebord. En gingen we de rust in met een 5 – 0 ruststand.

In 2de helft waren er 2 lichtpuntjes, namelijk het invallen van Michael La Cruz die toch heeft besloten weer aan te sluiten bij de groep en het invallen van Good Old Chris Ouwendijk die vanochtend voor een heerlijk broodje onderweg naar “de Snor” bij het stoplicht kon worden overtuigd om ze schoenen weer uit het vet te halen. Groot compliment voor deze gasten want La Cruz weer als vanouds een ware plaag voor de verdediging en belangrijk met een assist op enige doelpunt van Pascal Lommerse en Chris Ouwendijk nog zonder speel/trainings minuten dit seizoen goed ingevallen op zijn welbekende rechtsachter positie. Mocht VOB nog wat hadden wilen betekenen deze wedstrijd dan hadden de dubbele kansen van P. Lommerse in het begin van 2de helft doeltreffend afgerond moeten worden. Helaas was niets minder waar en troffen de voorwaartsen van Spartaan 20 nog 3x doel waardoor wedstrijd in een behoorlijke afstraffing eindigden 8 – 1. Over 3 weken speelt VOB pas weer haar volgende westrijd thuis tegen GLZ Delfshaven waar de mannen van Rene Noort deze vieze nasmaak van vandaag willen wegspoelen.

Opstelling:
Nijman, L. Lommerse, Boers, Smit, De Hoog (C. Ouwendijk), Dekker, P. Lommerse, K. Ouwendijk ( La Cruz), Hellement (Hoogeveen), Sparreboom en Jager.