Victoria’04 1 – VOB 1 6-0

VOB in totale off-day, hard onderuit tegen Victoria’04

We wisten dat het vandaag moeilijk zou worden tegen titelfavoriet Victoria 04, mede door de vele afwezigen vandaag. VOB geplaagd door blessures en schorsingen begon zwak aan de wedstrijd. Victoria kwam na ruim een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong door een moet gezegd worden schitterend zondagsschot op zaterdag.
De zichtbaar niet functionerend 5-3-2 formatie werd door VOB al snel veranderd naar een 4-4-2 formatie. VOB leek hierdoor iets beter in spel te komen maar net voor rust kregen ze ook nog de 2-0 tegen, waaraan welliswaar een klein luchtje van buitenspel hing.

VOB gebrand om de 2de helft met meer strijd en passie aan te vangen. Pedro gewisseld voor spits Hoogeveen, eerder in de eerste helft werd Boers ook gewisseld voor Ian Zwaan. Helaas gingen de VOB koppies al snel hangen want binnen 5 minuten spelen in de 2de helft keken we al tegen een 4 – 0 achterstand aan. Binnen het kwartier zelfs op een 5 – 0 achterstand. Het was een verloren wedstrijd waarin uiteindelijk met 6 – 0 werd verloren. Er volgde nog één wissel, Kenny Hunefeld mocht Leon Lommerse vervangen. VOB heeft over gehele wedstrijd 2 kansen gecreëerd, één daarvan spatte op de lat uiteen en één kon nog net voor de doellijn worden weggewerkt, beide kansen knap opgezet door Hoogeveen en Dekker. Deze wedstrijd snel vergeten en ons uiterste beste doen om zo snel mogelijk die 3de plaats te heroveren die mogelijk kansen biedt op nacompetitie voetbal.

Volgende week is het nog maar de vraag of het uitspelen van de wedstrijd tegen Spartaan 20 doorgaat. Er is namelijk een gezamenlijk verzoek ingediend om de 2-0 tussenstand in eerder gestaakte wedstrijd om te zetten in een eindstand. 9 maart volgt er een uitwedstrijd tegen de Egelantier Boys.

Opstelling;
Nijman, Pronk, L. Lommerse (Hunefeld) , De Hoog, Ouwendijk, Michielsen, Boers (Zwaan), Dekker, P. Lommerse, Pedro (Hoogeveen), Sparreboom.