GLZ Delfshaven 1 – VOB 1 0-0

VOB lijdt duur puntverlies bij hekkensluiter GLZ Delfshaven

Ik houd het kort vandaag, dit was precies zo’n zaterdag waar niemand zin in leek te hebben.
Heel vreemd op zich want we wisten dat er in de topper in Vlaardingen tussen VFC en Victoria 04 punten gemorst zouden gaan worden.

VOB een laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de nummer laatst van de competitie, je zou toch zeggen doen we wel even. Niets was helaas minder waar. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dit puntverlies vandaag al eerder heb zien aankomen. Duidelijk was dat er in de groep een verdeeldheid heerste en of dat kwam door al dat geouwehoer in de groepsapp of dat er andere redenen aan ten grondslag lagen? Wie het weet mag het zeggen.

Vandaag was trainer Noort genoodzaakt een iets andere opstelling neer te zetten want hij kon vandaag niet beschikken over zijn drie vaste krachten (C) Jordy Smit, Jordy Dekker en Michael Lacruz.
Dit gemis probeerde hij op te lossen door Kevin Boers een linie naar achter te halen, Rodney Hoogeveen in de spitspositie te posteren en Stephen Hellement op de vacante flank positie van Lacruz te laten plaatsnemen. Wedstrijd was ver onder maats, nauwelijk kansen creĆ«erend, totaal geen inzet en zeker niet als team fungerend waardoor we een bloedeloze 0 – 0 als eindstand moesten noteren. We mogen nog van geluk spreken dat er uiteindelijk niet werd verloren door een uistekend vlaggende John van der Lee.

Conclusie is dat we met ze allen in de spiegel moeten kijken, elkaar is flink de waarheid moeten durven zeggen zodat we er bewust van worden wat er dit seizoen mogelijk is want zo staan we nog steeds tot winterstop op plaats 2 of 3 met een nog ongeslagen status en met geleden puntverlies waarvan je je afvraagt was dit nu allemaal wel nodig.

Op naar het nieuwe jaar met een gezellig en hopelijk druk kerstbal aankomende zaterdag 15 december en de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari en een “Trainings”kamp voor de selectie in het weekend van 12 januari.

Opstelling:
Nijman, De Hoog (Zonneveld), Boers, B. Pons, L. Lommerse, Michielsen, P. Lommerse (Ouwendijk), Jager, Hellement, Hoogeveen (R. Pons), Pedro