Zaterdag 1 juni 70 jaar

Rvv V.O.B. Viert op zaterdag 1 juni 2019 haar 70 jarig (Platina) bestaan. Dit willen/mogen wij voor dit schitterende volks cluppie niet zomaar voorbij laten gaan. Iedereen maar voornamelijk alle oud leden (spelers, trainers, bestuurs-/stafleden, vrijwilligers, supporters, sponsors, donateurs en buurclubs) zijn van harte uitgenodigd.

Het is best een opgave om alle oud gedienden hiervan in kennis te stellen, hiervoor vragen wij dan ook u hulp. Bent/kent u een oud gedienden van VOB wil ik u vragen dit heugelijke feit maximaal met elkaar te delen zodat we zaterdag 1 juni een groots re√ľnie feest met elkaar kunnen vieren. Ook zijn wij dringend op zoek naar foto’s , beeldmateriaal, mooie anekdotes of gebeurtenissen/herinneringen van 70 jaar VOB die u graag met ons wilt delen. Dat kan en mag via het onderstaande mailadres info@vob1949.nl, Facebook pagina of via telefoon en of voicemail 0104370450

We zijn van plan die dag te beginnen met een voorwedstrijd van onze “toekomst” de mini pupillen.
Om daarna een wedstrijd te spelen van oud gedienden tegen huidig VOB en vervolgens dag af te sluiten met een gezellig eindfeest incl. Barbecue of catering. Tussendoor de mogelijkheid om met elkaar wat oude verhalen op te halen, foto’s, films te bekijken vanuit de historie van VOB, dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Mvg, Bestuur VOB