VOB 1 – Rotterdam United 1 1-1

VOB loopt averij op tegen Rotterdam United

Bij een overwinning kon de koppositie worden gepakt omdat huidige koploper VFC niet hoefde te spelen. VOB wederom gesterkt door de trouwe supporters en harde KERN, in volksmond beter bekend als de GROEN WITTE GEKKEN. Zij hadden besloten om vandaag een heuse sfeeractie op touw te zetten ivm laatste thuiswedstrijd in 2018. Nou ik kan je vertellen, dat is zeer zeker gelukt. Tijdens opkomst van de spelers inclusief de 2 mini pupillen van de week River en Senn klonk daar opzwepende muziek uit de speakers, stonden daar rookpotten in de kleuren groen en wit, branden meerdere fakkels en werd er nog een grote knalerwt type cobra 6 afgestoken. Mannen bedankt voor deze geslaagde actie.

VOB startte vandaag in een gewijzigde opstelling, zo mochten we Pascal Lommerse na een absentie van 2 weken weer verwelkomen op het middenveld en Leroy Michielsen zakte een linie en nam de positie van de afwezige Davey de Hoog over.

Lees verder