Overmaas 1 – VOB 1 1-2

VOB met hangen en wurgen langs Overmaas

Vandaag stond de lastige uitwedstrijd bij Overmaas op het programma. We mogen van geluk spreken dat het belangrijke centrale verdedigers duo Smit en Pons vandaag intact kon blijven. Soms moet je als trainer lastige keuzes maken, zo ook vandaag, want 13uur verzameltijd was helaas niet aan Bjorn Pons besteed. Gewikt en gewogen was de beslissing om Pons wel te laten starten , uiteindelijk kan ik er mee leven maar ik hoop wel dat we de trainer in vervolg helpen om gewoon op tijd te komen. Ik schat zo in dat de groep er ook mee kan leven al kost dit hem wel een krat bier.

VOB mocht vandaag aantreden op het gloednieuwe complex van Overmaas, wat een geweldige accommodatie, een pluim voor de architect, met als hoogtepunt de aanwezige tribune aan weerszijde dienend als schuin dak. Helaas nog niet te betreden.

In de ijzige kou telde ik aan het begin van de wedstrijd maar een handvol meegereisde supporters. Zonder de oh zo belangrijke HARDE KERN begon VOB toch maar aan de wedstrijd in een op 1 plaats gewijzigde basisopstelling. Hellement nam de plaats van Pedro over in de aanval. Al snel werd duidelijk dat Overmaas het spel aan VOB liet waardoor zij loerend op de counter via de razendsnelle rechtsbuiten en de balvaardige spelverdeler op het middenveld tot kansen tegen VOB probeerden te komen.

Lees verder