SVV 1 – VOB 1 2-4

VOB in matig duel langs SVV

Een handjevol trouwe supporters hadden hun weg gevonden naar het braakliggende terrein van SVV in Schiedam. Waar zij hoopten op een leuke en misschien toch ook wel gemakkelijke wedstrijd tegen het laaggeklasseerde SVV, kwamen zij helaas vandaag heel bedrogen uit.

VOB vandaag zonder spelmaker Pascal Lommerse want hij momenteel genietend van een welverdiende vakantie in CuraƧao. Zijn plek op het middenveld moest worden ingevuld door het VOB talent en alleskunner Jordy Dekker. Verder mochten Randell Pedro en Kevin Boers in de basis starten. VOB voorafgaand veelvuldig gewaarschuwd voor onderschatting van tegenstander. SVV begon sterk aan de wedstrijd. VOB juist heel erg onwennig, door wat ik vernam had dit veelal te maken met de felle laagstaande zon.

Lees verder