HermesDVS 1 – VOB 1 1-5

VOB zet Hermes DVS op eigen veld te kijk.

Een zaterdag waarvan iedereen dacht een lekker wedstrijdje te mogen  voetballen op het prima hoofd(GRAS) veld van Hermes DVS, ware het niet dat er door bestuur en meerderheid  spelers van Hermes besloten was om al haar thuiswedstrijden op een aftands kunstgrasveld te gaan voetballen dit seizoen. Om blijkbaar al voorbereiding te treffen op het in 2019 live gaande nieuwe sportcomplex met een hoofd(KUNSTGRAS) veld?!  Deze keuze voor mij onbegrijpelijk.

Beleving, wat een mooi woord hé in de voetballerij. Dat was het wat ik miste bij een aantal mannen op het veld in de warming up, bijna alles ging maar op zijn elfenderstigste. Met deze instelling zouden we het nog heel zwaar gaan krijgen deze middag. Een voorbeeld van een verkeerde instelling is nog even snel naar de kapper gaan zaterdagmiddag wetende dat de kans groot is dat je te laat komt, ik noem verder geen namen… RANDELL.

Lees verder