VOB 1 – Egelantier Boys 1 3-1

VOB buigt achterstand om in winst

Net als vorige thuiswedstrijd ook vandaag weer gesterkt door 2 mini pupillen (Kaiden Lommerse en Martin Stougie jr) aan de aftrap. Beide goed voor 2 doelpunten.

Vandaag stond natuurlijk allemaal geheel in het teken van de hoofdwedstrijd VOB – Egelantier Boys. VOB wilde haar ongeslagen status behouden. Startend met een op 2 plaatsen gewijzigde basisopstelling, Kim Ouwendijk voor Davey de Hoog (stuivertje wisselen) en van een blessure terugkerende Michael Jager voor de vandaag afwezige Stephen Hellement. Die zelfde Michael Jager met in de 1ste minuut een meesterlijke aanname in het vijandelijke strafschopgebied maar kon net niet doeltreffend afwerken, bal zoefde net over de lat. VOB had duidelijk moeite om in het spel te komen, eigenlijk overal steeds een stapje te laat, niet met volle overtuiging in de duels en 2de bal kon ook niet worden veroverd. Ik kan het spelbeeld dan ook maar in 1 woord samenvatten, GEZAPIG!

Lees verder