VFC 1 – VOB 1 4-0

VOB strijdend ten onder tegen aanstaande kampioen VFC

We wisten dat het vandaag een zeer lastige pot zou gaan worden. VFC strijdend voor het kampioenschap want bij puntverlies van streekgenoot Victoria zouden ze bij winst kampioen worden. VOB daarentegen strijdend voor een laatste kans op nacompetitie voetbal want bij winst en verwachte nederlaag Maense zouden ze op gelijke hoogte komen met Maense. Het publiek was dan ook in groten getale aanwezig op het moet gezegd worden prachtige complex van VFC.

VFC aanhang voorafgaand aan de wedstrijd met een indrukwekkend eerbetoon met rondom het gehele veld fakkels en een minuut stilte voor plots overleden partner van staflid VFC eerder deze week.

Lees verder

VOB 1 – Overmaas 1 4-2

VOB in lastig duel uiteindelijk verdiend langs Overmaas

Met nog 3 wedstrijden op het programma en nog een kleine kans op het behalen van de nacompetitie waren de mannen van Rene Noort en Jeroen van der Beek vandaag extra gebrand op een goed resultaat. Voor aanvang van de wedstrijd maakte fotograaf Patrick Steenhoek de nog altijd zo gewenste teamfoto, weliswaar niet geheel compleet maar het gaat om het idee en de herinnering. Voor sluitpost Mickey Nijman was het mogelijk zijn laatste wedstrijd voor VOB want hij gaat 2 weken genieten van een welverdiende vakantie ergens op een eilandje in Griekenland. Kleine kans dat we hem nog terug zien in de nacompetitie of zou de mogelijkheid bestaan dat bij het degraderen van zijn nieuwe club HBSS naar 4de klasse, hij volgend seizoen nog wel gewoon te bewonderen blijft op sportpark Zuiderlaan.

Lees verder