Spartaan’20 1 – VOB 1 8-1

VOB blameert zich tegen Spartaan 20 en druipt met staart tussen de benen af.

In misschien wel de slechtste wedstrijd van VOB in 5 seizoenen ging VOB hard onderuit tegen Spartaan 20. Spartaan 20 speelde daar in tegen misschien wel haar beste wedstrijd van het seizoen. VOB werd in alle overzichten overklast. Het spel van VOB grossierde juist in persoonlijke fouten.

Lees verder

VOB 1 – HermesDVS 1 3-3

VOB knokt zich knap terug naar gelijkspel tegen Hermes DVS

De mannen van VOB waren er vandaag extra op gebrand een goed resultaat neer te zetten tegen de nieuwe club van het scheidende trainersduo Noort en van der Beek.

Niemand hield er overigens rekening mee dat wedstrijd na de aanhoudende regenval van de afgelopen periode door zou gaan. Zaterdagochtend rond 8uur zag het hier ook helemaal niet naar uit want het veld en het doelgebied waren onbespeelbaar door hevige plasvorming.

Lees verder

Egelantier Boys 1 – VOB 1 0-4

VOB uiteindelijk vrij gemakkelijk langs de Egelantier Boys

Ondanks de afwezige gebroeders Lommerse, Kim Ouwendijk en de geschorste Leroy Michielsen hebben de mannen van Rene Noort zich eindelijk gerevancheerd van de 3 nederlagen op rij. Dit mede door de welkome versterkingen Kevin Schenk en Ian Zwaan uit het 2de elftal.

Lees verder

Zaterdag 1 juni 70 jaar

Rvv V.O.B. Viert op zaterdag 1 juni 2019 haar 70 jarig (Platina) bestaan. Dit willen/mogen wij voor dit schitterende volks cluppie niet zomaar voorbij laten gaan. Iedereen maar voornamelijk alle oud leden (spelers, trainers, bestuurs-/stafleden, vrijwilligers, supporters, sponsors, donateurs en buurclubs) zijn van harte uitgenodigd.

Het is best een opgave om alle oud gedienden hiervan in kennis te stellen, hiervoor vragen wij dan ook u hulp. Bent/kent u een oud gedienden van VOB wil ik u vragen dit heugelijke feit maximaal met elkaar te delen zodat we zaterdag 1 juni een groots re√ľnie feest met elkaar kunnen vieren. Ook zijn wij dringend op zoek naar foto’s , beeldmateriaal, mooie anekdotes of gebeurtenissen/herinneringen van 70 jaar VOB die u graag met ons wilt delen. Dat kan en mag via het onderstaande mailadres info@vob1949.nl, Facebook pagina of via telefoon en of voicemail 0104370450

We zijn van plan die dag te beginnen met een voorwedstrijd van onze “toekomst” de mini pupillen.
Om daarna een wedstrijd te spelen van oud gedienden tegen huidig VOB en vervolgens dag af te sluiten met een gezellig eindfeest incl. Barbecue of catering. Tussendoor de mogelijkheid om met elkaar wat oude verhalen op te halen, foto’s, films te bekijken vanuit de historie van VOB, dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Mvg, Bestuur VOB