Victoria’04 1 – VOB 1 6-0

VOB in totale off-day, hard onderuit tegen Victoria’04

We wisten dat het vandaag moeilijk zou worden tegen titelfavoriet Victoria 04, mede door de vele afwezigen vandaag. VOB geplaagd door blessures en schorsingen begon zwak aan de wedstrijd. Victoria kwam na ruim een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong door een moet gezegd worden schitterend zondagsschot op zaterdag.
De zichtbaar niet functionerend 5-3-2 formatie werd door VOB al snel veranderd naar een 4-4-2 formatie. VOB leek hierdoor iets beter in spel te komen maar net voor rust kregen ze ook nog de 2-0 tegen, waaraan welliswaar een klein luchtje van buitenspel hing.

Lees verder

Zaterdag 9 maart VOETBALQUIZ

Voor de 2e editie hebben zich ondertussen 17 koppels ingeschreven. Wil je ook meedoen dan kan je je aanmelden via een privébericht op Facebook of bij Kevin Boers/Jordy Smit.
Wil je meedoen maar je heb nog geen maat, ook dan kan je je opgeven en dan proberen we te helpen bij het vinden van een maat!

VOB 1 – PPSC 1 2-3

VOB krijgt deksel op de neus in thuiswedstrijd tegen PPSC

Het was een schitterende dag voor een leuke pot voetbal tussen de nummer 3, PPSC en nummer 4, VOB. PPSC met één wedstrijd meer zou op 4 punten voorsprong kunnen komen. VOB zou de 3de plek over kunnen nemen en zou met winst op Spartaan 20 in het restant op 2 maart (12 minuten, 2- 0 voorsprong) PPSC op 5 punten kunnen zetten. Dus een wedstrijd op het scherpst van de snede. Historie wijst uit dat het op voorhand een spannende wedstrijd zou worden en niets was minder waar.

VOB kon aanvoerder Smit gelukkig weer verwelkomen. Zo ook mochten Koelhof, Pronk en Sparreboom hun opwachting maken in de basis.

Lees verder

Maense 1 – VOB 1 4-1

VOB lijdt eerste nederlaag tegen Maense

Eerder dit seizoen in de openingswedstrijd van de competitie wist VOB de mannen van Maense nog met 3 – 0 te verslaan. Iedereen wist dat dit vandaag niet zo maar zou lukken wetende dat VOB het hier altijd lastig heeft en ook telkens de weersomstandigheden niet bepaald mee zitten. Vandaag was het de stormachtige wind over het open sportcomplex Vreelust die de speelomstandigheden voor beide ploegen erg lastig maakte.
VOB die het vandaag moest stellen zonder rots in de branding (C) Jordy Smit want die heeft zich op laatste moment moeten afmelden ivm een net voor het weekend opgelopen hardnekkige griep. Zijn plaats achterin kon gelukkig worden overgenomen door Leroy Michielsen.

Lees verder

VOB 1 – SVV 1 2-0

VOB eenvoudig langs SVV

Op deze koude, regenachtige zaterdag kreeg VOB nummer 12 SVV op bezoek. De uitwedstrijd werd na een goede eerste en een slechte tweede helft uiteindelijk een 4-2 overwinning voor VOB. Met tot nu toe 7 overwinningen, 4 gelijke spelen en nog 8min te spelen tegen Spartaan’20 (2-0 voorsprong) is het vlaggenschip nog steeds ongeslagen.

Vandaag 1 wijziging in de basis ten opzichte van de wedstrijd tegen Spartaan’20. Na lang blessureleed begon Stephan Pronk in de basis op de rechtsbuiten positie. Dit ging ten koste van Randall Pedro.

Lees verder