GLZ 1 – VOB 1 0-0

VOB lijdt duur puntverlies bij hekkensluiter GLZ Delfshaven

Ik houd het kort vandaag, dit was precies zo’n zaterdag waar niemand zin in leek te hebben.
Heel vreemd op zich want we wisten dat er in de topper in Vlaardingen tussen VFC en Victoria 04 punten gemorst zouden gaan worden.

VOB een laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de nummer laatst van de competitie, je zou toch zeggen doen we wel even. Niets was helaas minder waar. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dit puntverlies vandaag al eerder heb zien aankomen. Duidelijk was dat er in de groep een verdeeldheid heerste en of dat kwam door al dat geouwehoer in de groepsapp of dat er andere redenen aan ten grondslag lagen? Wie het weet mag het zeggen.

Lees verder

VOB 1 – Rotterdam United 1 1-1

VOB loopt averij op tegen Rotterdam United

Bij een overwinning kon de koppositie worden gepakt omdat huidige koploper VFC niet hoefde te spelen. VOB wederom gesterkt door de trouwe supporters en harde KERN, in volksmond beter bekend als de GROEN WITTE GEKKEN. Zij hadden besloten om vandaag een heuse sfeeractie op touw te zetten ivm laatste thuiswedstrijd in 2018. Nou ik kan je vertellen, dat is zeer zeker gelukt. Tijdens opkomst van de spelers inclusief de 2 mini pupillen van de week River en Senn klonk daar opzwepende muziek uit de speakers, stonden daar rookpotten in de kleuren groen en wit, branden meerdere fakkels en werd er nog een grote knalerwt type cobra 6 afgestoken. Mannen bedankt voor deze geslaagde actie.

VOB startte vandaag in een gewijzigde opstelling, zo mochten we Pascal Lommerse na een absentie van 2 weken weer verwelkomen op het middenveld en Leroy Michielsen zakte een linie en nam de positie van de afwezige Davey de Hoog over.

Lees verder