Overmaas 1 – VOB 1 1-2

VOB met hangen en wurgen langs Overmaas

Vandaag stond de lastige uitwedstrijd bij Overmaas op het programma. We mogen van geluk spreken dat het belangrijke centrale verdedigers duo Smit en Pons vandaag intact kon blijven. Soms moet je als trainer lastige keuzes maken, zo ook vandaag, want 13uur verzameltijd was helaas niet aan Bjorn Pons besteed. Gewikt en gewogen was de beslissing om Pons wel te laten starten , uiteindelijk kan ik er mee leven maar ik hoop wel dat we de trainer in vervolg helpen om gewoon op tijd te komen. Ik schat zo in dat de groep er ook mee kan leven al kost dit hem wel een krat bier.

VOB mocht vandaag aantreden op het gloednieuwe complex van Overmaas, wat een geweldige accommodatie, een pluim voor de architect, met als hoogtepunt de aanwezige tribune aan weerszijde dienend als schuin dak. Helaas nog niet te betreden.

In de ijzige kou telde ik aan het begin van de wedstrijd maar een handvol meegereisde supporters. Zonder de oh zo belangrijke HARDE KERN begon VOB toch maar aan de wedstrijd in een op 1 plaats gewijzigde basisopstelling. Hellement nam de plaats van Pedro over in de aanval. Al snel werd duidelijk dat Overmaas het spel aan VOB liet waardoor zij loerend op de counter via de razendsnelle rechtsbuiten en de balvaardige spelverdeler op het middenveld tot kansen tegen VOB probeerden te komen.

Lees verder

SVV 1 – VOB 1 2-4

VOB in matig duel langs SVV

Een handjevol trouwe supporters hadden hun weg gevonden naar het braakliggende terrein van SVV in Schiedam. Waar zij hoopten op een leuke en misschien toch ook wel gemakkelijke wedstrijd tegen het laaggeklasseerde SVV, kwamen zij helaas vandaag heel bedrogen uit.

VOB vandaag zonder spelmaker Pascal Lommerse want hij momenteel genietend van een welverdiende vakantie in CuraƧao. Zijn plek op het middenveld moest worden ingevuld door het VOB talent en alleskunner Jordy Dekker. Verder mochten Randell Pedro en Kevin Boers in de basis starten. VOB voorafgaand veelvuldig gewaarschuwd voor onderschatting van tegenstander. SVV begon sterk aan de wedstrijd. VOB juist heel erg onwennig, door wat ik vernam had dit veelal te maken met de felle laagstaande zon.

Lees verder

VOB 1 – Victoria ’04 1 2-1

VOB bindt ook Victoria 04 aan de zegekar

Vandaag stond alles in het teken van de heuse topper in de 4de klasse E. De huidige nummer 2 VOB tegen nummer 3 Victoria 04 (club met minste verliespunten want 1 wedstrijd minder gespeeld en zekere winstpartij tegen SVV nog niet uitgespeeld). Beide ploegen tot vandaag nog steeds ongeslagen.

Wedstrijd begon voortvarend want eerst was het Levi van de Grift (Boers) die al binnen de minuut de 1-0 kon aantekenen. Luttele seconden later schoot ook Jente Michielsen met scherp, 2-0 voor VOB, wat een weelde!!.

Ware het niet dat de scheidsrechter beide doelpunten terecht moest afkeuren omdat beide spelertjes niet op het wedstrijdformulier stonden ingevuld. Levi en Jente bedankt voor jullie inzet als pupil vd week.

Het sportpark aan de Zuiderlaan was weer behoorlijk volgelopen vandaag. Zo ook was de harde kern van VOB weer paraat, zij hadden zich gevestigd op hun vaste standplaats onder de welbekende luifel voor de kantine. Nog even bijzonder om te vermelden is dat 1 lid van de harde kern vrijdagavond nog aanwezig bij een wedstrijdje in het Parc des Princes, last minute had besloten een Thalys retourticket te kopen om zodoende niets te hoeven missen van de opmars van VOB.