HermesDVS 1 – VOB 1 1-5

VOB zet Hermes DVS op eigen veld te kijk.

Een zaterdag waarvan iedereen dacht een lekker wedstrijdje te mogen  voetballen op het prima hoofd(GRAS) veld van Hermes DVS, ware het niet dat er door bestuur en meerderheid  spelers van Hermes besloten was om al haar thuiswedstrijden op een aftands kunstgrasveld te gaan voetballen dit seizoen. Om blijkbaar al voorbereiding te treffen op het in 2019 live gaande nieuwe sportcomplex met een hoofd(KUNSTGRAS) veld?!  Deze keuze voor mij onbegrijpelijk.

Beleving, wat een mooi woord hé in de voetballerij. Dat was het wat ik miste bij een aantal mannen op het veld in de warming up, bijna alles ging maar op zijn elfenderstigste. Met deze instelling zouden we het nog heel zwaar gaan krijgen deze middag. Een voorbeeld van een verkeerde instelling is nog even snel naar de kapper gaan zaterdagmiddag wetende dat de kans groot is dat je te laat komt, ik noem verder geen namen… RANDELL.

Lees verder

VOB 1 – Egelantier Boys 1 3-1

VOB buigt achterstand om in winst

Net als vorige thuiswedstrijd ook vandaag weer gesterkt door 2 mini pupillen (Kaiden Lommerse en Martin Stougie jr) aan de aftrap. Beide goed voor 2 doelpunten.

Vandaag stond natuurlijk allemaal geheel in het teken van de hoofdwedstrijd VOB – Egelantier Boys. VOB wilde haar ongeslagen status behouden. Startend met een op 2 plaatsen gewijzigde basisopstelling, Kim Ouwendijk voor Davey de Hoog (stuivertje wisselen) en van een blessure terugkerende Michael Jager voor de vandaag afwezige Stephen Hellement. Die zelfde Michael Jager met in de 1ste minuut een meesterlijke aanname in het vijandelijke strafschopgebied maar kon net niet doeltreffend afwerken, bal zoefde net over de lat. VOB had duidelijk moeite om in het spel te komen, eigenlijk overal steeds een stapje te laat, niet met volle overtuiging in de duels en 2de bal kon ook niet worden veroverd. Ik kan het spelbeeld dan ook maar in 1 woord samenvatten, GEZAPIG!

Lees verder

LMO 1 – VOB 1 0-4

VOB zet LMO uiteindelijk gemakkelijk opzij

Het was langs de lijn prima toeven in de warme zomerzon. Ook nu weer gesterkt door de vaste harde kern van ons vlaggenschip. VOB trad aan in een op 3 plaatsen gewijzigde basisopstelling. Stephen Hellement startte na zijn prima invalbeurt van vorige week vanaf het begin. Sluitpost Mickey Nijman wedergekeerd van zijn vakantie en de van griep herstelde Davey de Hoog mocht beginnen als linksachter. Alleskunner Jordy Dekker stond vandaag in de vacante spitspositie geposteerd, geflankeerd door de in goede vorm verkerende Michael La Cruz op rechts en Hellement vanaf links.

Lees verder

VOB 1 – VFC 1 2-2

VOB op karakter naast VFC

Een mooie zomerdag in oktober, mede verantwoordelijk voor een goed gevuld sportpark op de Zuiderlaan. Vandaag stond de topper tegen VFC op het programma.

VOB Sinds lange tijd weer begonnen met PUPIL van de week. Door de grote groep mini pupillen bij VOB tegenwoordig niet 1 maar juist 2 pupillen vandaag, de gezusters Rachella en Cassidy.

Lees verder

PPSC 1 – VOB 1 2-2

VOB krijgt late gelijkmaker om de oren

Rommelig, zoals de voorbereiding op de wedstrijd begon zo ook bleef het spel van VOB anders dan tegen Maense erg ondermaats. Misschien had dat ook wel te maken dat ze bij PPSC niet dezelfde grasmeester hebben als bij VOB. Gras was te hoog en ook duidelijk een foute manier van belijning.

VOB begon wedstrijd met 2 wijzigingen, zo nam Jordy Dekker de plaats van Rodney Hoogeveen in de voorste linie over en Kim Ouwendijk de plaats van Kevin Boers op het middenveld

Lees verder