VOB 1 – LMO 1 6-4

VOB sluit seizoen af met winst op LMO

Het vlaggenschip van VOB had in laatste wedstrijd van seizoen nog een minimale kans op het behalen van nacompetitie. Zo zou Hermes DVS moeten winnen van Maense en zou VOB afhankelijk van deze einduitslag minimaal met 10 doelpunten verschil moeten winnen. VOB met nog in het achterhoofd de grote einduitslag in slotronde van competitie 2014/2015 van HBSS tegen NOC-Kralingen van maar liefst 19-1 waardoor VOB toendertijd ook naast het periodekampioensschap greep. Alles is dus mogelijk.

VOB vandaag weer gesterkt door 2 mini pupillen, de talentjes Bentley en Shane, die allebei vanaf de aftrap de gehele LMO defensie inclusief keeper omspeelden en keurig beide een doelpunt maakten. Proficiat mannen, bedankt voor jullie gezellige aanwezigheid en tomeloze inzet/ energie.

Lees verder

VFC 1 – VOB 1 4-0

VOB strijdend ten onder tegen aanstaande kampioen VFC

We wisten dat het vandaag een zeer lastige pot zou gaan worden. VFC strijdend voor het kampioenschap want bij puntverlies van streekgenoot Victoria zouden ze bij winst kampioen worden. VOB daarentegen strijdend voor een laatste kans op nacompetitie voetbal want bij winst en verwachte nederlaag Maense zouden ze op gelijke hoogte komen met Maense. Het publiek was dan ook in groten getale aanwezig op het moet gezegd worden prachtige complex van VFC.

VFC aanhang voorafgaand aan de wedstrijd met een indrukwekkend eerbetoon met rondom het gehele veld fakkels en een minuut stilte voor plots overleden partner van staflid VFC eerder deze week.

Lees verder

VOB 1 – Overmaas 1 4-2

VOB in lastig duel uiteindelijk verdiend langs Overmaas

Met nog 3 wedstrijden op het programma en nog een kleine kans op het behalen van de nacompetitie waren de mannen van Rene Noort en Jeroen van der Beek vandaag extra gebrand op een goed resultaat. Voor aanvang van de wedstrijd maakte fotograaf Patrick Steenhoek de nog altijd zo gewenste teamfoto, weliswaar niet geheel compleet maar het gaat om het idee en de herinnering. Voor sluitpost Mickey Nijman was het mogelijk zijn laatste wedstrijd voor VOB want hij gaat 2 weken genieten van een welverdiende vakantie ergens op een eilandje in Griekenland. Kleine kans dat we hem nog terug zien in de nacompetitie of zou de mogelijkheid bestaan dat bij het degraderen van zijn nieuwe club HBSS naar 4de klasse, hij volgend seizoen nog wel gewoon te bewonderen blijft op sportpark Zuiderlaan.

Lees verder

Rotterdam United 1 – VOB 1 1-2

VOB uiterst moeizaam langs Rotterdam United

Vandaag wilden de jongens van VOB hun laatste eer bewijzen aan oud trainer Jim Raaijmakers (seizoen 2015 – 2016) die op 19 april zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Hij heeft de strijd tegen een langdurige ziekte verloren. VOB wenst de nabestaanden, familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Wedstrijd begon hierdoor voorafgaand met een minuut stilte. VOB wilde koste wat het kost een overwinning aan hem opdragen.

Lees verder

VOB 1 – GLZ Delfshaven 1 11-0

VOB met monsterscore gemakkelijk langs GLZ Delfshaven

VOB wilde zich maar al te graag revancheren van de geleden nederlaag tegen Spartaan 20. VOB was zich er vandaag wel degelijk van bewust dat ze deze wedstrijd niet weer moesten onderschatten want het was juist tegen VOB waar de jongens van GLZ eerder dit seizoen hun eerste punt binnen wisten te halen. GLZ wist verder nog één keer te winnen van Egelantier Boys waardoor ze nu met 4 punten de rode lantaarn drager zijn.

Lees verder